Landbouw

Landbouw

Landbouw

Landbouwers zijn ondernemers die bezig zijn met hun portefeuille, net als andere zakenmensen. Hiervan getuigen de vele projecten die we reeds afgewerkt hebben op landbouwbedrijven. De vele aanvragen die we krijgen, laten vermoeden dat het gezonde 'boerenverstand' van de landbouwers steeds meer kiest voor hernieuwbare energie en dat zij met hun installatie denken aan hun eigen portefeuille én zich zo ten volle inzetten voor een groenere omgeving.

Om kosten te besparen, kunnen ze een beroep doen op IZEN voor zowel zonnestroominstallaties , warmtepompinstallaties als zonneboilersystemen (en windinstallaties) voor de productie van elektriciteit, de opwarming van het sanitair warm water, verwarming van stallen,... Wij staan ook deze klanten bij met raad en daad en begeleiden hen gedurende de hele weg, van A tot Z, in hun zoektocht naar milieu- en budgetvriendelijke energie.

Verder bieden we ook onze expertise aan om de landbouwsector te informeren over de mogelijkheden van hernieuwbare energie op een landbouwbedrijf, door het geven van infosessies op maat.

Bookmark and Share Afdrukken Naar top